Nis

Müminlerin günah yüklerinden kurtulup ilahi bağışa erdikleri Şaban´ı şerifin 15. günü olan Berat Kandilini şiirlerle, etkinliklerle, ilahilerle ve piyeslerle okulumuzda kutladık. Rabbimizin bütün müslümanları bağışlaması ümidiyle Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda öğrenci velilerinin de katılımıyla şehitlerimizi anma etkinlikleri düzenledik. Etkinlerde görev alan öğrencilerimize ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinlikleri çerçevesinde okulumuz olarak çocuklarımıza istiklal marşını daha iyi benimsetmek ve anlamalarını sağlamak amacıyla "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" düzenledik. Yarışmada 6/A sınıfı öğrencilerinden 1. olan Aleyna AKPINAR adlı öğrencimizi okul idaresi olarak tebrik ediyoruz.

Mrt

Yenilenen ve gelişen teknolojinin eğitimde de kullanılmasını yaygınlaştırmak amacıyla bakalığımız tarafından okullarımıza akıllı tahta kurulumu gerçekleşmiştir. Öğretmenlerimizin de akıllı tahtaları etkin ve verimli bir şekilde kullanımlarını sağlamak amacıyla eba içerik üretme, hazırlama ve kullanımı hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Mrt

8. sınıfa giden öğrencilerimze yönelik liselere giriş sınavı ve yerel yerleştirmeler hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin daha bilinçli olarak tercih yapmaları ve ilgi duydukları alana yönelmeleri hakkında tavsiyelerde bulunuldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitler Haftası münasebetiyle öğrencilerimizle birlikte Şehidimiz Bilal TÜRKMEN´in amcası Cemil TÜRKMEN´i ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzu daha elverişli hale getirebilmek, eksikliklerimizi görebilmek, daha iyi bir hizmet sunabilmek için öğrencilerimizin ve velilerimizin görüşünü almak üzere "İstek, Öneri ve Şikayet" kutusunu kullanıma sunduk. Sizlerden gelen tavsiyeler bizim için altın değerindedir. Okulumuzu geliştirmemize katkıda bulunursanız seviniriz.

Mrt

Okulumuz mescidinde öğretmenlerimiz daha sıcak bir ortamda ve öğrencilerimizin rahat edeceği şekilde derslerini işlemeye başladılar. Özellikle Arapça, Kur-an´ı Kerim ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde daha yoğun olarak kullanımı yaygınlaştı. Mescidimizin sadece bir ibadethane değil kültürel anlamda  da etkinliklerin yapıldığı bir ortam haline geldiğini söyleyebiliriz. Mescidimizde ayrıca öğrencilerimizin dini anlamda merak ettiklerini bulabilecekleri bir kitap okuma köşesi bulunmakta olup mescidimiz çok yönlü olarak okulumuza hizmet vermektedir.

Mrt

Öğrencilerimize derslerde daha başarılı olabilmeleri amacıyla ders çalışma, yöntem ve teknikleri hakkında öğretmenlerimiz tarafından bilgi verildi.

Mrt

Okulumuz personeli ve öğrencilerimizin, acil durumlarda nasıl bir yol izleyeceğini görebilmek ve deprem, yangın vb. durumlara daha hazırlıklı olabilmelerini sağlayabilmek amacıyla ihbarsız olarak tahliye tatbikatı gerçekleştirdik ve "Sivil Savunma Gününü" kutladık.

Mrt

Mübarek üç ayların başladığı ve peygamberimizin müjdelendiği gün olan Regaip Kandilimizi okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlimizde düzenlenen hentbol küçükler kategorisinde mücadele eden erkek takımımız ilk maçta rakibi Kırbağları İmam Hatip Ortaokulunu´yu 3-2´lık bir skorla yenerek finala çıkmayı başardı. Finalde rakibi 5 Şubat ortaokuluna şanssız bir şekilde yenilen takımımız il 2. olmayı başararak okulumuz kupa kazandırmışlardır. Sporcularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ulaş SARIDAĞ´ı bu başarılarından ve okulumuzu gururla temsil etmelerinden dolayı kutlar, başarılarının devamlarını dileriz.

Mrt

İlimizde düzenlenen hentbol küçükler kategorisinde mücadele eden kız takımımız rakibi Ulukışla Mustafa Küçükavşar YİBO´yu 5-0´lık bir skorla yenerek şampiyonluğa ulaştı. Sporcularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ulaş SARIDAĞ´ı bu başarılarından ve okulumuzu gururla temsil etmelerinden dolayı kutlar, başarılarının devamlarını dileriz.

Şbt

Yıldızlar futbol liginde mücadele eden takımımız 4´erli 4 takımdan oluşan turnuvada kendi grubunu 1. olarak bitirerek çeyrek finale yükseldi. Grubundaki takımlardan 19 Mayıs Ortaokulu´nu 4-0, Ovacık Ortaokulunu 2-1´lik skorlarla yenen takımız son maçta Atatürk Ortaokuluna 2-0 yenilmesine rağmen gruptan lider çıkmayı bildi. Çeyrek finalde Kemal Aydoğan Ortaokuluna şansız bir şekilde elenerek turnuvaya veda etti. Çeyrek Finale çıkma başarısı gösteren öğrencilerimizi kutluyor ve sonraki yıllarda şampiyonluk ümitleriyle yollarına devam etmesi temennilerinde bulunuyoruz.

Ara

Okul Müdürü Vehbi YURTERİ başkanlığında okul öğretmenlerimizle birlikte "Hizmetiçi Eğitim Toplantısı" düzenledik.