NİĞDE / MERKEZ - SAZLICA ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in dünyayı şereflendirmeleri münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da Mevlid-i Nebi etkinlikleri düzenledik. Kuran Tilaveti, Tef eşliğinde ilahiler ve şiirlerle bu mutlu günü kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Ulaş SARIDAĞ ve öğrencilerimize teşşkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ebediyete irtihal edişinin 80. gününde okulumuzda anma etkinlikleri düzenledik.

Ekm

Okul rehberlik servisimiz tarafından okulumuza yeni gelen öğrencilerimize yönelik "Okula Uyum ve Aidiyet" anketi düzenledik.

Ekm

"Merhamet" eğitimi kapsamında mahalle sakinlerimizden Ali amcamızı ziyaret ettik.

Ekm

Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermek adına her geçen gün öğretmenlerimiz mesleki alanda kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Öğretmenlerimiz Prof. Kemal SAYAR´ın "Maarif Meselemiz" adlı makaleyi incelediler ve çıkarımlarda bulundular.

Ekm

Muharrem Ayı dolayısıyla okulumuz bahçesinde aşure günü etkinliği düzenledik.

Ekm

2018/2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları 01/10/2018 tarihleri ile 13/01/2019 tarihleri arasında devam edecektir.

Ekm

Okul mescitimizin kitaplık bölümün içeriğinin zenginleştirme çalışmaları yapıldı. Bu konuda bize destek olan kasaba imamlarından Yaşar DOĞAN hocamıza teşekkür ederiz.